Retur

Retur

Vi hoppas verkligen att du kommer att vara nöjd med ditt köp, men om du inte gillar den produkt du köpte, oroa dig inte, du kan returnera den till oss inom 30 dagar efter mottagandet av varorna.

Returerad frakt återbetalas inte.

Returprodukter måste uppfylla följande villkor innan de kan:
Varor kan inte användas;
Varor kan inte skadas eller färgas;
Varor måste returneras i sin ursprungliga förpackning;
Produkter kan användas för den andra försäljningen.

Defekt / skada
För objekt som är defekt eller skadat vid ankomsten måste du bifoga en beskrivning av problemet och skadade bilder. Om du inte lägger till denna information i din returförfrågan kan det resultera i en försenad återbetalningsprocess, eftersom vårt team kommer att kontakta dig innan de godkänns.

Förlorade varor
Om du inte har tagit emot dina varor länge, vänligen kontakta vår kundtjänst i tid och vi skickar om dig eller återbetalar det till dig.

Behandlingstid
När dina artiklar är tillbaka till vårt lager, kan vårt returlag ta 5-21 arbetsdagar för att bearbeta din återbetalning. När vi har behandlat din retur, får du ett mail som bekräftar avkastningen. Återbetal återbetalningen till ditt ursprungliga konto. Tidpunkten för återbetalning beror på din utfärdande bank och återbetalningen kan ta 2-5 arbetsdagar att behandla och visa på din faktura.