FAQ

FAQ

 

1, skickas min beställning?

Klicka på länken "Mitt konto / beställningsstatus" längst upp till höger på vår webbplats för att kontrollera status för din beställning. Ovan listas alla dina beställningar och ger motsvarande orderstatus och spårningsinformation.

2, Hur ändrar du kvantiteten eller avbryter varan i ordern?
Klicka på länken "Mitt konto / Beställningsstatus" längst upp till höger på vår hemsida för att se vilken order du har placerat. Klicka sedan på länken "Ändra kvantitet / Avbryt beställning" för att hitta och redigera din beställning. Observera att när beställningen har bearbetats eller skickats är beställningen inte längre redigerbar.

3, Hur spårar jag min order?
Använd det spårningsnummer vi skickade till dig för att hitta det. Eller klicka på länken "Mitt konto / Beställningsstatus" längst upp till höger på vår hemsida för att spåra din beställning.

4, min order har aldrig nåtts.
Klicka på länken "Mitt konto / Beställningsstatus" längst upp till höger på vår webbplats för att spåra din orderstatus. Se till att alla artiklar i beställningen skickas. Om din beställda produkt visar ditt paketspårningsnummer, kontrollera med sändaren för att bekräfta att ditt paket har anlänt. Om var och en av dina paket visar statusen "Leverans" kontakta vår kundtjänst för hjälp och skicka ett mail till mobiltelefonskal@hotmail.com.

5, Vad är mitt betalningsalternativ?
Under kassan kan du välja något av våra nuvarande betalningsalternativ och fortsätt att placera din beställning. Observera att vi inte skickar din beställning förrän vi mottar din betalning.

6, Vi rekommenderar att du använder PayPal som betalningsmetod. Om du inte har ett PayPal-konto kan du välja att betala med kreditkort.

7, När skickas min beställning och vad är min fraktkostnad?
Vi kommer att tillhandahålla gratis frakt för alla dina beställningar. Lägg bara varan i din kundvagn och betala den. Vi skickar inom 2 dagar från mottagandet av din betalning.

8, Vad kan jag göra om jag inte kan acceptera min produkt?
Om du inte kan få ditt paket i tid kommer leveranspersonen att lämna ett brev i din brevlåda. Du kan hitta ditt paket baserat på innehållet i brevet. Om du fortfarande inte har fått paketet, kontakta oss och vi löser alla problem för dig.

9, låg pris garanti
Vårt engagemang för att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna till bästa pris. Vi värdesätter ditt företag, strävar efter att hålla våra priser låga och spara dina pengar!

10, Hur hittar jag min produkt?
För att hitta den produkt du söker kan du använda navigationsmenyn längst upp i vår butik och klicka på kategorier som kan vara av intresse för dig. Snabbtips: Placera muspekaren över en länk som du tror att du kan klicka på. Du kommer märka att när du bläddrar en länk, ändras muspekaren till "hand". Rullar allt som inte är en länk kommer att använda markören som en "pil". Du kan också ange nyckelord i sökrutan för att snabbt hitta en specifik produkt. Om du har problem med att hitta din produkt, var god kontakta kundservice för hjälp.

11, Hur kan jag kontakta dig?
Du kan skicka ett mail till mobilskal@hotmail.com och beskriva ditt problem. Eller kontakta oss på nätet. Våra arbetstider är måndag till lördag från 09:00 till 17:30. Du kan lämna oss meddelanden utanför kontortiden.